خورش قیمه؛ طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی جا افتاده با طعم قیمه نذری

به گزارش مجله سرگرمی، خورش قیمه از جمله خورش های قدیمی و سنتی ایرانی است که از قدیم الایام در مراسم مهم مذهبی و مهمانی ها از جمله اجزای ثابت سفره ایرانی بوده است. تقریبا تمام خانم های ایرانی طرز پخت قیمه را بلد هستند اما دانستن نکات طلایی و نیز ادویه های مخصوص و مناسب این خورش ایرانی را لذیذتر و خوشمزه تر می نمایند. طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی را در مجله خبرنگاران بخوانید.

خورش قیمه؛ طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی جا افتاده با طعم قیمه نذری

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت گوسفند یا گوساله: 300 گرم

لپه خام: 100 گرم

پیاز: یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: 3 عدد

لیمو عمانی: 3 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران دم نموده: به مقدار دلخواه

گلاب در صورت دلخواه: 1 قاشق غذاخوری

دارچین در صورت دلخواه: نصف قاشق چایخوری

احتمالا این مطالب هم برای تان جالب است:

طرز تهیه

برای درست کردن خورش قیمه مجلسی زعفرانی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. وقتی که پیازها طلایی شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حالا زردچوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته گردد و سپس فلفل قرمز و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه اضافه کنید. در مرحله بعد گوشت را که به اصطلاح قیمه قیمه نموده اید به مواد بالا اضافه کنید. لازم نیست گوشت را زیاد تفت دهید ،همین که کمی تغییر رنگ داد کافی است. لپه خام را به گوشت اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. تفت دادن لپه طعم لذیذی به خورش شما می بخشد.

حالا نوبت اضافه کردن آب جوش است. ضروری است که گوشت و لپه یک ساعت با آب بپزند سپس لیموعمانی را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن لیموعمانی اجازه دهید خورش یک ساعت دیگر روی شعله ملایم گاز باشد. قبل از اضافه کردن زعفران و نمک و دارچین، لیموعمانی ها را از خورش بیرون بیاورید. حدود بیست دقیقه دیگر اجازه بدهید خورش روی حرارت ملایم بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ گردد، در پایان یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چایخوری گل محمدی به خورش قیمه اضافه کنید. خورش قیمه را با سیب زمینی خلالی سرخ شده تزیین و با برنج سرو کنید.

*در صورت اضافه کردن دارچین رنگ خورش شما تیره می گردد، اگر دوست دارید یک خورش قیمه روشن داشته باشید دارچین اضافه نکنید و فقط زعفران دم نموده اضافه کنید.

*اضافه کردن کمی زنجفیل تازه یا نصف قاشق چایخوری زنجفیل طعم و تندی خوبی به خورش قیمه زعفرانی مجلسی می دهد.

*اگر به جای گلاب، گل محمدی به خورش قیمه اضافه کنید، عطر و بوی خورش فوق العاده می گردد.

*برای طبخ خورش قیمه زعفرانی مجلسی از لیموی رنگ روشن بهره ببرید تا خورش ظاهر بهتری پیدا کند.

*وجه تسمیه خورش قیمه این است که در زمان های قدیم آن قدر گوشت خورش قیمه را ریز می کردند که به آن قیمه موری می گفتند یعنی به اندازه مورچه. برای به دست آمدن یک خورش لذیذتر و غلیظ تر گوشت ها را حسابی ریز و قیمه کنید.

*اگر به جای آب از آب گوشت بهره ببرید خورش قیمه زعفرانی مجلسی شما لذیذتر می گردد.

*اگر پیاز داغ فراوان درست کنید و در پایانی پخت خورش به آن بهره ببرید طعم خورش لذیذتر و بسیار بهتر می گردد.

*استفاده از گوشت گوسفند خورش را چرب تر و خوش طعم تر می نماید.

*خورش قیمه را روی شعله بسیار ملایم گاز بپزید و یادتان باشد حتما لیمو عمانی ها را از خورش جدا کنید تا طعم خورش تلخ نگردد. با این همه برخی لیموعمانی ها طعم تلخی به خورش نمی دهند و اگر امتحان شان را پس داده اند آن ها در یک ساعت پایانی پخت به خورش اضافه کنید و در آن باقی بگذارید.

*برای عطر بهتر خورش، در صورت تمایل می توانید یک یا دو عدد هل در ده دقیقه پایانیی پخت به آن اضافه کنید.

*می توانید از بادمجان سرخ شده هم برای تزیین و هم طعم لذیذ آن با خورش قیمه بهره ببرید.

شما خورش قیمه را چطور درست می کنید؟ از چه ادویه ها یا روش هایی برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه استفاده می کنید؟ خشنود می شویم در قسمت نظرات همین پست ایده هایتان برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه را با مجله در میان بگذارید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: افق کوروش
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 25233

به "خورش قیمه؛ طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی جا افتاده با طعم قیمه نذری" امتیاز دهید

1 کاربر به "خورش قیمه؛ طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی جا افتاده با طعم قیمه نذری" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش قیمه؛ طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی جا افتاده با طعم قیمه نذری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید