طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

به گزارش مجله سرگرمی، خورش های ایرانی تنوع زیادی دارند اما خیلی از افراد به پختن خورش های معروفی مثل قیمه و قورمه سبزی بسنده می نمایند و از غذاهای خوشمزه ی دیگری مثل خورش بامیه می گذرند. اگر پیش از این خورش بامیه درست نموده اید ولی طعم آن را نپسندیده اید احتمالا دستور پخت خوبی برای آن نداشته اید. پس با خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و مجلسی را با تمام فوت و فن آن به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

خورشت بامیه اصالتا متعلق به استان های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کردستان و فارس است، اما به خیلی از نقاط دیگر ایران نیز رسیده و هواداران خود را پیدا نموده است.این خورش را می توانید هم به صورت قیمه بامیه با لپه یا بادمجان و هم به تنهایی طبخ کنید که در هر دو حالت هم خوشمزه و جذاب است.

اگر دنبال بهترین دستورهای پخت برای غذاهای ایرانی هستید می توانند طرز تهیه خورش های اصیل ایرانی دیگر مثل قیمه بادمجان، قورمه سبزی، خورش کرفس و بسیاری غذاهای دیگر را هم در آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ پیدا کنید.

مواد لازم (برای 5 نفر)

  • بامیه: 700 گرم
  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • پیاز نگینی ریز: 1 عدد عظیم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • تمرهندی صاف شده: نصف پیمانه
  • زعفران دم نموده: به میزان لازم
  • سیر رنده شده: 3 حبه
  • زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، ادویه کاری و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت بامیه

1.

پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

2.

زمانی که آب پیاز تبخیر و به اصطلاح سبک شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد تمام ادویه ها به جز نمک را هم اضافه کنید و همچنان به تفت دادن ادامه دهید.

3.

بعد از 10 دقیقه که گوشت و ادویه ها با هم تفت خوردند به آن ها آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به اندازه ای باشد که روی گوشت ها را بگیرد. سپس اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزد.

4.

در مدتی که گوشت در حال پختن است، بامیه های تازه یا بامیه هایی که از قبل در آب جوش و نمک 5 دقیقه جوشانده و بعد فریز نموده بودید را در مقداری روغن سرخ کنید.

5.

بعد از اینکه گوشت کاملا پخت، رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید.

6.

بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، بامیه ها را اضافه کنید و اجازه دهید برای 30 تا 40 دقیقه خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

اگر آب خورش کم بود در این مرحله می توانید با احتیاط به آن آب جوش اضافه کنید.

7.

بعد از اینکه خورش به روغن افتاد، زعفران، تمرهندی و نمک را با احتیاط و به میزان کافی اضافه کنید و یک ربع دیگر به خورش زمان دهید تا مزه ها با یکدیگر ترکیب شوند.

علت احتیاط در اضافه کردن تمرهندی و نمک، شور بودن تمرهندی است.

8.

در صورت تمایل می توانید برای جذاب تر شدن ظاهر غذا در یک ربع آخر گوجه فرنگی گیلاسی هم به خورشت بامیه اضافه کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 103982

به "طرز تهیه خورش بامیه با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش بامیه با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید