ترکیب سیر و عسل چه خاصیتی دارد؟

به گزارش مجله سرگرمی، ترکیب سیر و عسل به علت وجود مواد آنتی اکسیدان و سرشار بودن از آنتی بیوتیک های طبیعی به درمان بیماری ها یاری می نماید.

ترکیب سیر و عسل چه خاصیتی دارد؟

ترکیب سیر و عسل چه خاصیتی دارد؟

ترکیب سیر و عسل، دو ماده طبیعی شفاگر، یک معجون فوق العاده با خواص فراوان فراوری می نماید. درمان سرماخوردگی، گلو درد، تقویت سیستم ایمنی، کاهش درد مفاصل و خاصیت سم زدایی از مهمترین خواص سیر و عسل در طب سنتی است. بعلاوه از خواص سیر و عسل برای لاغری و آب کردن چربی های دور شکم در مدت زمان کوتاه استفاده می گردد.

عسل و سیر هریک به تنهایی از مهمترین و شناخته شده ترین آنتی بیوتیک های طبیعی هستند که خواص بی نظیر آنها بر کسی پوشیده نیست. با این وجود جالب است بدانید ترکیب سیر و عسل معجون قدرتمند دیگری برای درمان بیماری ها است و در طب سنتی فواید بیشماری برای آن ذکر شده است. برای آشنایی بیشتر با خواص سیر و عسل با ما همراه شوید.

فواید درمانی و خواص سیر و عسل

ترکیب سیر و عسل به علت وجود مواد آنتی اکسیدان و سرشار بودن از آنتی بیوتیک های طبیعی به درمان بیماری ها یاری می نماید. عسل دارای هیدروژن پروکساید است که می تواند بخشی از خاصیت آنتی بیوتیکی آن را شرح دهد. همچنیین محتوای بالای قند طبیعی موجود در عسل، به متوقف کردن رشد بعضی از باکتری ها یاری کرده، رطوبت باکتری ها را از آنها خارج می نماید و باعث می گردد باکتری در اثر خشک شدن نابود گردد.

سیر هم دارای ترکیباب سولفوردار متعدد است و خواص ضدقارچی، ضدویروسی و ضد انگلی دارد. بیشتر خواص سیر برای سلامتی به علت ترکیبی به نام آلیسین است که به وسیله دستگاه گوارش وارد خون می گردد. بعضی از مهمترین خواص سیر و عسل عبارتند از:

تقویت سیستم ایمنی بدن

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا

درمان گلودردهای چرکی و سرفه

کاهش فشار خون

کاهش کلسترول بد خون

درمان درد مفاصل و آرتریت

یاری به درمان بیماری نقرس

از بین بردن عفونت و سم زدایی

کاهش بیماری های قلبی

یاری به لاغری و کاهش وزن

طرز تهیه سیر و عسل

مواد و وسایل لازم:

یک خوشه سیر (10 یا 12 حبه)

یک فنجان عسل (335 گرم)

قاشق چوبی

یک ظرف شیشه ای درب دار

طرز تهیه:

برای تهیه معجون سیر و عسل، ابتدا پوست حبه های سیر را جدا کرده و آنها را در دستگاه مخلوط کن مخلوط کنید. حبه های سیر خرد شده را داخل ظرف شیشه ای مانند یک ظرف مربا بریزید. بهتر است برای بهره گیری کامل از خواص سیر و عسل، حتما از سیر خام و تازه بهره ببرید.

با استفاده از قاشق چوبی، چند قاشق عسل به حبه های سیر اضافه کرده و آنها را با یکدیگر مخلوط کنید. برای مخلوط شدن بهتر مواد، می توانید عسل را هم داخل مخلوط کن ریخته و چند ثانیه ترکیب فوق را مخلوط نمایید. درب ظرف را بسته و آن را در داخل کابینت در یک مکان خشک و در درمای اتاق به مدت یک هفته نگهداری کنید.

در بعضی از نسخه های طب سنتی به این ترکیب مواد دیگری مانند سرکه سیب، آب لیمو، زنجبیل، پیاز و فلفل قرمز اضافه می نمایند که اثرات دارویی آن را افزایش خواهد داد.

طریقه مصرف سیر و عسل

برای استفاده بهتر از خواص سیر و عسل توصیه می گردد، این ترکیب را صبح بعد از بیدار شدن و با معده خالی مصرف کنید. به این منظور دو قاشق چایخوری از معجون سیر و عسل را با نصف فنجان آب مخلوط کرده و میل کنید.

مضرات سیر عسل (عوارض جانبی و منع مصرف)

سیر و عسل هر دو ترکیبات مفیدی برای بدن هستند و تا کنون عارضه جانبی خاصی از هیچ یک گزارش نشده است. با این وجود توصیه می گردد قبل از استفاده از این ترکیب با پزشک متخصص مشورت کنید. بعلاوه استفاده از ترکیب سیر و عسل با بعضی داروهای خاص بایستی با نظر پزشک همراه باشد و افرادی که دارای ناراحتی های معده، خونریزی معده و ناراحتی های کبد هستند در مصرف آن احتیاط نمایند.

منبع:سایت ستاره

10az10.ir: 10az10: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک

sobhemehriz.ir: صبح مهریز | مجله فروش و راهکارهای بازاریابی مدرن و دیجیتالی

منبع: راسخون
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 161658

به "ترکیب سیر و عسل چه خاصیتی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترکیب سیر و عسل چه خاصیتی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید