عملکرد کاروان ایران از زبان سلطانی فر: چهارمی اندونزی واقعی نبود

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران ، اعضای ستاد عالی بازی های آسیایی و المپیک اولین نشست خود بعد از بازی های آسیایی 2018 را برگزار کردند تا عملکرد تیم های ایرانی شرکت نماینده در این رویداد را آنالیز نمایند. البته یک جلسه برای آنالیز عملکرد حدود چهل رشته کافی نیست و باید دید در نشست های بعدی چه اتفاقی می افتد.

عملکرد کاروان ایران از زبان سلطانی فر: چهارمی اندونزی واقعی نبود

البته آنچه از حرف های سلطانی فر برداشت می گردد، حکایت از این دارد که رضایت عمومی وجود دارد. وزیر ورزش بعد از این نشست می گوید: هرگز بعد از انقلاب اسلامی 62 مدال در بازی های آسیایی نگرفته بودیم که باید از تمام ورزشکارانی که تمام کوشش خود را کردند تشکر کنیم، حتی آنهایی که مدال نگرفته اند.

سلطانی فر به عملکرد بانوان هم اشاره دارد: حدود یک سوم مدال های کاروان ایران در اندونزی توسط زنان ورزشکارمان بدست آمد که بسیار قابل توجه است. طلای رشته تیمی مثل کبدی برای اولین بار در تاریخ ورزش بانوان بدست آمد و 6 نقره و 10 برنز هم توسط سایر بانوان ما بدست آمد و افزایش مدال آوری در بازیهای آسیایی نتیجه توجه به ورزش زنان است.

او برای اینکه بگوید کاروان ایران عملکرد خوبی داشته، بخشی از اتفاق ها را اینطور نام می برد: در والیبال یک ست هم به بقیه ندادیم و مقتدرانه قهرمان شدیم. در کبدی به سلطه هندی ها خاتمه دادیم و دو طلا گرفتیم. واترپلو بعد از 44 سال و تنیس روی میز بعد از 52 سال به مدال ارزشمند بازی های آسیایی رسید. دریافت مدال در تنیس روی میز که تمام ابرقدرت های دنیا در آسیا هستند بسیار حائز اهمیت است. کاراته با 8 ورزشکار 8 مدال و کشتی با 12 ورزشکار 8 مدال گرفت که موفقیت های بسیار مهمی است. در ووشو نتایج بسیار خوب بود و رکورد شکنی سهراب مرادی و سومین مدال طلای بهداد سلیمی بسیار ارزشمند بود.

وزیر ورزش و جوانان باز هم به اندونزی و طلاهایش در پنچاک سیلات می پردازد: اندونزی هیچگاه جزو 10 قدرت برتر آسیا نبوده است و به لطف 14 طلای پنچاک سیلات، طلاهای پاراگلایدر و رشته هایی مثل جت اسکی و بریج توانست به 31 مدال طلا برسد و رتبه چهارم آنها واقعی نیست. علاوه بر این حداقل 4 مدال نقره کاروان ایران در رشته هایی مثل کاراته، جودو و تکواندو باید تبدیل به طلا می شد که ناداوری مانع آن شد به همراه اینها اگر طلا هایی که شورای المپیک آسیا به میزبان با ورود رشته هایی مانند پنچاک سیلات اهدا کرد کنار بگذاریم رتبه واقعی ایران میتوانست با 23 یا 24 مدال طلا چهارم باشد و ظرفیت واقعی ورزش ما هم همین است که با برنامه ریزی و آسیب شناسی بهتر باید در دوره های بعد به آن برسیم.

وزیر ورزش و جوانان با این صحبت ها از بازی های آسیایی عبور می نماید و به المپیک 2020 توکیو می رسد: دو سال مانده تا المپیک که این مدت به سرعت می گذرد. نظارت به تمام اردوهای ملی را همچون گذشته به همراه دکتر صالحی امیری در دستور کار داریم. برای رشته های ناموفق هم باید آسیب شناسی ویژه داشته باشیم تا ناکامی هایشان در رویدادهای آینده جبران گردد.

4،*230

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: ایران ورزشی
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 2636

به "عملکرد کاروان ایران از زبان سلطانی فر: چهارمی اندونزی واقعی نبود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عملکرد کاروان ایران از زبان سلطانی فر: چهارمی اندونزی واقعی نبود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید